Reptéri Transzfer

Reptéri Transzfer és taxi szolgáltatások Catania Reptérről

A Catania reptérről talán az egyik legolcsóbb megoldás az előre foglalt transzfer vagy éppen taxi szolgáltatás. Az előre foglalt taxi árai egyirányba:

Taormina: kb. €80
Catania belváros: kb. €20
Giardini Naxos: kb. €60
Augusta: kb. €90
Messina: kb.€180

Az interneten foglalt taxi esetében a sofőr az érkezéskor vár minket és a kinyomtatott voucher-rel tudjuk igénybe venni a szolgáltatást, amit részben vagy egészben már előre ki is fizettünk.

A másik igazán takarékos mód a transzfer (shared transfer). Ez esetben az autót/minibuszt/buszt másokkal megosztva használjuk. Ilyenkor a busz megvár több utast is és úgy indul csak el a végállomás felé, ha már minden utas beszállt. Ezért megeshet, hogy várnunk kell az indulásra vagy éppen ránk várnak, hogy a buszhoz érkezzünk.

Útban a célállomás felé a busz az utasokat a szállodájuk előtt teszi le, ezért a menetidő kb. 30-90 perc. Ajánlatok és transzfer foglalás >>

Fontos megjegyezni, hogy a taxi bármilyen címre elvisz, míg a megosztott transzferrel csak szállodához tudunk utazni. Ha magánszállásra szeretne eljutni ilyen transzferrel, akkor egy közeli hotelt meg lehet adni ahová a busszal el lehet jutni. (nem szükséges a szállodában megszállni le és felszállás a hotel előtt)

Az előre foglaláshoz pl. a Shuttledirect szolgáltatásait tudja igénybe venni. A transzfer buszt a visszaigazolásban meghatározott találkozási pontnál kell keresni.

Kirándulás és autós túra Szicíliában

Szicíliai útikalauz egyéni utazóknak. Töltse le az útikalauzt, mert a szicíliai utazásához még több ötletet fog kapni!

Adja meg az E-mail címét és keresztnevét majd kattintson a 'Letöltöm!' gombra, hogy elküldhessük Önnek az útikalauzt és a két hetente megjelenő ingyenes hírlevelünket!

Köszönjük! "A kirándulás és autós túra" letöltési tudnivalóit elküldtük a megadott emailcímre.

FONTOS! Az emailt a tartalom szolgáltatójától az AutóbérlésOnline.hu emailcíméről fogja megkapni.